ПОРТАЛ
9 лютого 2017, 20:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Разек Черкаси» шукав майбутніх працівників серед студентів

Чергову зустріч студентів-випускників з потенційним роботодавцем провели у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ.

«Разек Черкаси» шукав майбутніх працівників серед студентів

Цього разу до студентів 4-х курсів, спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва», «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв», «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» завітали представники одного з провідних підприємств області – ТОВ «Разек Черкаси», йдеться у повідомленні навчального закладу.

Нагадаємо, що компанія є представництвом всесвітньо відомого французького концерну Rasec International та одним з лідерів у сфері виробництва торгового обладнання.

Головний механік виробництва ТОВ «Разек Черкаси», до речі колишній випускник смілянського коледжу, ознайомив студентів з виробництвом та умовами праці завдяки віртуальній екскурсії. А спеціаліст з підбору кадрів запросила молодь приєднуватися до колективу професіоналів та розповіла про переваги роботи в компанії.

Загалом зустріч викликала неабиякий інтерес у студентства і для когось, можливо, це стане першим кроком до нової роботи та професійного становлення.