ПОРТАЛ
28 лютого 2012, 17:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Митники пропонують підприємцям створити власну громадську раду

<div class="dr_in_to_news"></div> Митники пропонують підприємцям створити власну громадську раду

Підтримати ідею створення громадської ради запропонував черкаським підприємцям т.в.о. начальника Черкаської митниці Олександр Горбов під час зустрічі з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності.

На думку Олександа Горбова, успішний досвід роботи громадської ради при Київській центральній спеціалізованій митниці, може стати в нагоді і представникам черкаського бізнесу. Адже як свідчить практика, проблемних питань, пов’язаних з проходженням митних процедур та оформленням відповідного декларування у підприємців не бракує.

- Створення дієвої громадської ради дозволило б налагодити та зміцнити партнерські стосунки між митною службою та підприємцями. А зрештою - сприяло б більш оперативному вирішенню проблемних питань та ситуацій, - підкреслив т.в.о. начальника Черкаської митниці.

Зі свого боку, митники обіцяють цілковите сприяння та підтримку роботи такої регіональної ради. Тож нині чекають ініціативи та пропозицій від підприємців, які готові об’єднатися задля конструктивного діалогу та результативної співпраці.