ПОРТАЛ
16 липня 2012, 18:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У І півріччі найбільше зросли обсяги імпорту бурякового насіння, нафтового бітуму та сільгосптехніки

У І півріччі найбільше зросли обсяги імпорту бурякового насіння, нафтового бітуму та сільгосптехніки

За І півріччя поточного року Черкаською митницею перераховано до Державного бюджету України 561,3 млн.грн. Таким чином доведене Держмитслужбою завдання було виконано на 105,4 %. Про це повідомив начальник Черкаської митниці Валентин Ковальський під час прес-конференції з представниками місцевих ЗМІ.

Серед основних бюджетоформуючих товарів відбулось збільшення обсягів ввезення насіння буряку, що дозволило збільшити платежі на 14,6 млн.грн.; бітуму нафтового, отримувачем якого був «Уманьавтодор» (ріст платежів на 5 млн.грн.); сільськогосподарської техніки (на 6,6 млн.грн.); складових частин для промислового складання автобусів «Богдан»(на 5,6 млн.грн.); коксу ливарного для «Заводу теплоізоляційних матеріалів «Техно» (на 4,1 млн.грн.), картону та паперу для ПАТ «Графія Україна» (на 4,1 млн.грн.).

Одночасно серед основних бюджетоформуючих товарів відбулось зменшення обсягів ввезення складових частин для промислового складання легкових авто (платежі знизились на 22,6 млн.грн.), олій рослинних (на 5,9 млн.грн.), бензолу (на 5.1 млн.грн.), газу скрапленого (на 4,6 млн.грн.), добрив мінеральних (на 4 млн.грн.), поліетилену (на 3 млн.грн.) та ін..