ПОРТАЛ
22 лютого 2014, 16:11

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Що найуспішніші люди встигають зробити до початку робочого дня

Що найуспішніші люди встигають зробити до початку робочого дня

Ранкові години обов'язково повинні стати вашим найкращим другом. Ви можете любити їх або ненавидіти, але їх просто необхідно використовувати з розумом, тому що саме вони є одним з найважливіших ключів до успішного та здорового способу життя, пише ubr.ua з посиланням на infoniac.ru.

Насправді, раннє пробудження - це відмінна особливість багатьох керівників, державних службовців на високих постах та інших впливових людей. Наприклад, Маргарет Тетчер прокидалася о 5 ранку, Роберт Айгер (Robert Айгер ), генеральний директор Діснея, встає в 04.30, а найвідоміший на весь світ архітектор - новатор Френк Ллойд був уже в 4 ранку на ногах. Це лише кілька прикладів, насправді їх безліч. Ймовірно, багато хто зараз подумає про те, що вони здійснюють кращі свої творіння в нічні години. Однак, не варто поспішати.

Наукою вже давно доведено, що максимально активні і ефективні саме "ранкові" люди. Крім того, ті, у кого в ранкові години перед роботою життя вже почалося, відрізняються відмінним здоров'ям.

Розглянемо, що ж успішні люди встигають зробити до 8 ранку.

1. Тренуються

Більшість людей, які щодня вправляються, роблять це в першій половині дня. Не важливо, будь то ранкова йога або похід в тренажерний зал, ранкові тренування заряджають людину енергією на весь день і дарують заслужене почуття виконаного обов'язку.

Будь-яка людина з легкістю зможе розібратися з будь-яким документом після 200 повторень вправ! Ранкові тренування також виключають можливість надмірного навантаження на роботі кардіосистеми.

Навіть якщо ви і не уявляєте про те, щоб вставати о 5 ранку і йти на пробіжку, спробуйте просто прокинутися на 15 хвилин раніше звичайного і присвятіть цей час розтяжці і легкому фізичному навантаженню. Це допоможе вашому тілу прокинутися і налаштуватися на роботу на весь день.

2. Складають графік роботи на день

Отримайте максимальну вигоду зі свого робочого дня, склавши графік ваших цілей. Ранок - це дуже вдалий час для постановки цілей на день, оскільки часто ранок є найспокійнішим часом за весь день. У ранні години набагато легше правильно встановити черговість своїх дій. Вони також допомагають без проблем укласти всі намічені справи в графік.

Під час планування, однак, не варто забувати і про своє психічне здоров'я. Включіть у свій план 10-хвилинну вуличну прогулянку після стресової наради або залиште час на медитацію. Намагаєтеся харчуватися здоровою їжею? Залиште у своєму графіку невелике вікно ввечері, щоб приготувати деякі поживні і здорові закуски, які зможете взяти з собою на роботу наступного дня.

3. Їдять здоровий сніданок

Всі ми знаємо, що таке поспішати до вхідних дверей з чашкою кави і порожнім шлунком. Коли ви приходите в офіс, ви вже починаєте мріяти швидше піти в магазин і купити там свіжу булочку або щось з фаст-фуду.

Нічого хорошого в цьому немає. Знайдіть декілька додаткових хвилин зранку, щоб наситити своє тіло для вирішення майбутніх завдань. Це допоможе вам підтримувати гостроту розуму, а не зациклюватися на мріях про обід.

4. Візуалізують

Сьогодні звідусіль ми чуємо розмови про наше фізичне здоров'я, про необхідність правильного харчування і занять спортом, часто випускаючи з уваги наше психічне здоров'я. Ранок є прекрасним часом для того, щоб провести кілька хвилин у тиші, медитуючи та візуалізуючи.

Обов'язково знайдіть хвилинку, щоб візуалізувати свій день, зосередивши свою увагу на майбутньому успіху. Навіть хвилинна візуалізація та позитивне мислення допоможе поліпшити ваш настрій і легше перенести навантаження протягом дня.

5. Навантажують свій день У кожного з нас в списку справ обов'язково є таке, чого ми боїмося. Ця справа може висіти цілий день (або тиждень) до тих пір, поки, нарешті, ви не змиритеся з нею і не зробите її після довгих відкладань.

Ось вам проста порада, щоб позбутися від стресу, - найменш бажану задачу розташуйте в списку під номером 1. Замість очікування неприємностей протягом усього дня, виконавши в першій половині дня таке важке для вас справу, після обіду ви будете попивати каву, спокійно вирішуючи нагальні проблеми.

Ранок - це час, коли людина, як правило, відчуває себе максимально відпочилою, а її енергетичний рівень найвищий. Таким чином, людина краще підготовлена до ведення складних проектів, тому вранці необхідно вирішувати найважчі задачі, і тоді ваш день буде прогресивно легше, а не навпаки.

До того часу, коли день буде підходити до кінця, ви не будете перебувати в стані стресу, а легко закінчите справи і насолодитеся ввечері.