ПОРТАЛ
18 грудня 2015, 14:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Юних художників нагородили за кращі малюнки на споживчу тематику

Напередодні Дня святого Миколая у ДП «Черкасистандартметрологія» нагородили переможців регіонального етапу конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі».

Юних художників нагородили за кращі малюнки на споживчу тематику

- Цьогоріч на розгляд журі було представлено майже дві сотні робіт юних художників. З них до списку призерів конкурсу потрапили кращі 35, - розповів керівник ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук.

Нагадаємо, що переможців визначали за трьома номінаціями: „Я пізнаю якісну продукцію", „Ми – архітектори якісного світу” та „Кращий плакат на споживчу тематику”, а також за трьома віковими категоріями: 5 - 8 років, 9 - 12 років та 13 - 17 років.

Тож І місце посіли – 9 осіб, ІІ місце - 13, ІІІ місце – 13.

Конкурс на Черкащині проходив, як завжди, активно. Свої творчі роботи презентували журі школярі Черкаського, Чигиринського, Христинівського, Чорнобаївського, Звенигородського, Драбівського, Тальнівського, Золотоніського, Монастирищенського та Смілянського районів, міст Золотоноша, Умань та Черкаси.

Слід зауважити, що одну з учасниць конкурсу відзначили і на всеукраїнському рівні. Вихованка Тальнівського районного Будинку дітей та юнацтва Ірина Піскунова виборола перше місце у номінації «Кращий плакат на споживчу тематику» у віковій категорії 13-17 років. Перемогу їй принесла творча робота "Україна – чиста країна".

Директор ДП «Черкасистандартметрологія» особисто вручив дипломи юним талантам. Він зауважив, що виховання в дітей усвідомленого ставлення до якості і безпечності продукції та формування відповідної громадської думки – один з важливих напрямків роботи держпідприємства. Адже діти - це майбутнє держави.

Підтримати та привітати переможців завітали на урочисту церемонію батьки та вчителі, які допомагали розвивати художній хист школярів та допомагали з організацією конкурсу на місцях.

35 переможцям та призерам конкурсу ДП «Черкасистандартметрологія» підготувало подарунки: художнє приладдя – фарби, олівці, папір, пензлики, та солодощі. Учасникам з віддалених районів Черкаської області подарунки вручать в освітніх закладах за місцем проживання.

По завершенню церемонії нагородження дітям подарували запальний танок від чарівного хореографічного колективу та запросили до солодкого столу.

За словами організаторів, роботи переможців конкурсу тепер прикрашатимуть одне з навчальних приміщень держпідприємства. Тож надалі арт-виставка надихатиме учасників нарад, семінарів та навчань вдосконалювати свої знання та вміння, а також робити цей світ якіснішим.