ПОРТАЛ
5 серпня 2016, 19:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

4,5 млн. грн. витратили на ремонт доріг на Катеринопільщині

За 7 місяців поточного року за рахунок коштів органів місцевого самоврядування виконано дорожніх робіт на понад 3 млн. грн. Ще півтора мільйони на катеринопільські дороги витратила Служба автомобільних доріг.

4,5 млн. грн. витратили на ремонт доріг на Катеринопільщині

До кінця року планується виконати ремонт доріг місцевого значення ще на 1 млн. гривень.

Як повідомляють у Катеринопільській райдержадміністрації, до програми соціально-економічного розвитку Катеринопільського району на 2016 рік одним із заходів було включено проведення ремонту доріг місцевого значення в розмірі 4,2 млн. гривень, з яких 1,6 млн.грн.- за кошти Державного бюджету, 2,5 млн.грн. – кошти місцевих бюджетів.

Для виконання даних робіт за кошти Державного бюджету, на розгляд регіональної комісії при Черкаській облдержадміністрації з розгляду проектів регіонального розвитку, було подано відповідні проекти від органів місцевого самоврядування. Проте, під час розгляду даних проектів конкурсною комісією, вони не набрали достатньої кількості балів і тому, не були включені до переліку відібраних проектів, що будуть фінансуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2016 році. В зв'язку з цим, капітальний ремонт доріг в районі, згідно Програми соціально-економічного розвитку Катеринопільського району на 2016 рік, здійснюється за кошти органів місцевого самоврядування та кошти балансоутримувача доріг — Служби автомобільних доріг в Черкаській області.