ПОРТАЛ
23 серпня 2016, 12:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Більше тисячі роботодавців під впливом фіскалів підвищили зарплатний мінімум

В управлінні податків і зборів з фізичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області поінформували про результати роботи по підвищенню рівня заробітної плати в регіоні, виплати зарплатних боргів та висвітлили результати контролю за сплатою податків із заробітної плати.

Більше тисячі роботодавців під впливом фіскалів підвищили зарплатний мінімум

Так, за сім місяців п.р. в результаті спільних заходів територіальних органів фіскальної служби та місцевої влади керівники 578 підприємств та 490 підприємців – фізичних осіб, які виплачували своїм працівникам зарплати, менші за передбачений законодавством мінімум або на рівні мінімуму, підвищили рівень оплати праці. Таким чином бюджет отримав додаткових 1 010,6 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб.

За словами начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Максима Криштопи, внаслідок ефективної роботи з працедавцями по підвищенню останніми зарплати працівникам та виплати реальних заробітних плат із сплатою всіх податків, цього року середня по області заробітна плата зросла на 935 гривень порівняно з відповідним минулорічним показником та становить 4 411 гривень. А середня по області зарплата у сільськогосподарській галузі відповідно зросла до 4 451,6 грн.