ПОРТАЛ
21 вересня 2016, 12:11

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На будівництво об’їзної дороги Черкаси попросили грошей з держбюджету

Учора на Черкащині з робочим візитом перебував Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він проінспектував низку обласних об’єктів, зокрема, стан будівництва вулиці Смілянської – однієї з центральних магістралей міста, яку після довгих років почала ремонтувати діюча влада за ініціативи міського голови.

На будівництво об’їзної дороги Черкаси попросили грошей з держбюджету

Під час особистої зустрічі Анатолій Бондаренко та Володимир Гройсман обговорили важливі для Черкас питання, серед яких – можливість реконструкції і будівництва об’їзної дороги по вулиці Героїв Холодного Яру (колишня Першотравнева). Це дасть змогу розвантажити центральні вулиці міста від важковагового транспорту; будівництво полігону твердих побутових відходів та спорудження в Черкасах Льодового палацу.

Міський голова передав Прем’єр-міністру клопотання щодо можливості співфінансування цих об`єктів із державного бюджету. Прем’єр позитивно відреагував на всі пропозиції та пообіцяв максимально посприяти вирішенню даних питань, зазначають у мерії.

Нагадаємо, раніше Прем’єр – міністр дав досить позитивну оцінку стану господарської діяльності в Черкасах, зокрема, в частині будівництва та ремонту доріг.