ПОРТАЛ
20 жовтня 2016, 14:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Статистичний щорічник Черкаської області за 2015 рік» підготували в облстаті

Головне управління статистики у Черкаській області пропонує користувачам статистичної інформації чергове видання збірник «Статистичний щорічник Черкаської області за 2015 рік».

«Статистичний щорічник Черкаської області за 2015 рік» підготували в облстаті

Статистичний щорічник містить широкий спектр статистичних показників соціально-економічного становища області у 2015 році порівняно з попередніми роками, що дає можливість всесторонньо здійснити аналіз соціально-економічних та демографічних процесів, відстежувати динаміку і структурні зміни в економіці і соціальній сфері. Статистичні показники розподілені за видами економічної діяльності, видами продукції, організаційно-правовими формами господарювання, районами та містами обласного значення.

Збірник сформований за сферами суспільного життя та економічного розвитку області: населення, його зайнятість та доходи, освіта, охорона здоров’я та соціальний захист, культура, відпочинок спорт і туризм, енергетика, промисловість, сільське господарство, будівництво, транспорт і зв’язок, зовнішньоекономічна діяльність, торгівля і послуги, природні ресурси та охорона навколишнього середовища. Окремо виділена інформація про ціни і тарифи на споживчому ринку та розвиток підприємництва. У збірнику наведені базові показники системи національних рахунків – валовий регіональний продукт та валова додана вартість, інформують у ГУ статистики області.

У розділі «Окремі міжрегіональні порівняння» наведено інформацію по основних показниках соціально-економічного становища регіонів України за 2015 рік.

Видання може зацікавити не тільки фахівців, але й широке коло користувачів, які потребують об’єктивної, науково-обґрунтованої інформації щодо процесів, які відбуваються в соціально-економічній сфері регіону.

Замовити збірник, як у паперовому вигляді, так і на електронних носіях, можна безпосередньо в Головному управлінні статистики (кімн.702) або надіслати запит (www.ck.ukrstat.gov.ua/Замовлення статистичної інформації) поштою, факсом або на електронну адресу за реквізитами: 18016, м.Черкаси, вул. Остафія Дашковича, 39, тел. (0472) 36-16-75, [email protected].

За довідками звертатись за телефоном 36-16-93.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський