ПОРТАЛ
14 грудня 2016, 16:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ПриватБанк і TemplateMonster запустили для бізнесу конструктор сайтів у ПриватМаркет

Представники малого та середнього бізнесу тепер зможуть створювати повнофункціональні сайти за кілька кліків просто всередині платформи ПриватМаркету.

ПриватБанк і TemplateMonster запустили для бізнесу конструктор сайтів у ПриватМаркет

ПриватМаркет заявив про початок співпраці зі світовим виробником шаблонів для створення сайтів, компанією TemplateMonster. Тепер будь-який бізнес, представлений на майданчику, може створити персональний інтернет-магазин без спеціальних навичок, досвіду та знань. Для цього потрібно зайти в пункт меню «Мій сайт» у панелі керування профілем компанії, вибрати собі домен і підібрати відповідний дизайн сайту, інформують у прес-службі ПриватБанку в м. Черкаси. .

«Тепер підприємці можуть не просто розміщувати на ПриватМаркеті інформацію про свої товари та послуги, але й створити за декілька кліків гарний повноцінний сайт для своєї компанії на окремому домені», – говорить IT-директор ПриватБанку Дмитро Дубілет.

Послугою можна користуватися безкоштовно протягом 30 днів і підбирати шаблон з усього різноманіття представлених дизайнів доти, доки Ви не залишитеся задоволені отриманим результатом. Уже на старті реалізовано зручний фільтр для вибору дизайнів за основними галузями.

«Під час створення шаблонів для ПриватМаркету ми керувалися принципом бритви Оккама, відсікаючи все зайве. У результаті вийшов дуже функціональний, але при цьому простий інструмент зі створення сайтів. Гарних сайтів», – говорить Деметріо Фортман, СОО TemplateMonster.

Однією з головних переваг для продавців стане можливість представити свій товар у зручній та зрозумілій для кінцевого клієнта формі. Уже на старті можна вибрати понад 100 шаблонів. Надалі їх кількість буде тільки збільшуватися.

Довідково:

ПриватМаркет – найбільший інформаційний та торговий майданчик в Україні. Тут можна знайти нових клієнтів і постачальників, брати участь у тендерах і публікувати тендери/заявки самостійно, укладати угоди.

TemplateMonster Ukraine – регіональний представник світового лідера з виробництва шаблонів сайтів для запуску веб-проектів будь-якої складності. За тринадцятирічну історію фахівцями компанії було створено понад 50 000 шаблонів під різні завдання малого та середнього бізнесу. Під час створення дизайнів фахівці компанії дотримуються всіх стандартів якості та беруть до уваги останні тенденції сучасного ринку веб-розробок.