ПОРТАЛ
15 грудня 2016, 13:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На День енергетика Черкаський політех відкриє двері для молоді

День відкритих дверей, приурочений Дню енергетика, проведуть у Черкаському політехнічному технікумі 17 листопада. Цього дня для майбутніх абітурієнтів та всіх тих, хто перебуває в пошуку свого покликання, навчальний заклад підготував особливу програму.

<b>На День енергетика Черкаський політех відкриє двері для молоді</b>

За словами директора технікуму Дмитра Галата, у першу чергу, з нагоди професійного свята відбудеться презентація електротехнічних спеціальностей закладу. Таких у технікумі дві: «Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок у агропромисловому комплексі» та «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд».

«Втім, їх випускники мають змогу реалізувати себе не лише у сфері електроенергетики, а й в багатьох інших галузях. Такі фахівці затребувані та потрібні сьогодні», - розповідає Дмитро Галат.

Заходи до Дня відкритих дверей розпочнуться о 10 годині. Для гостей проведуть огляд матеріальної бази – кабінетів, лабораторій, а також ознайомлять з досягненнями гуртків технічної творчості. Усе це, аби зацікавити майбутніх абітурієнтів та дати їм змогу відчути себе у новій професії. Крім того, діятиме виставка фотогазет із життя технікуму, аби показати наскільки яскравим та насиченим є життя студентської молоді у технікумі.

Також цього Дня відбудеться Форум успішних випускників Черкаського політехнічного технікуму. А таких, за словами Дмитра Володимировича, заклад має багато. З ними матимуть змогу поспілкуватися як абітурієнти, так і студенти, аби перейняти досвід успішного професійного росту та становлення. Багато таких випускників і нині підтримують професійні зв’язки зі своєю «альма матер», а також допомагають закладу оптимізувати програми підготовки фахівців відповідно до сучасних вимог та потреб роботодавців.

Слід зауважити, що одним з питань, запланованих для розгляду на Форумі, буде підготовка до відзначення 95-річччя технікуму. Такий ювілей заклад святкуватиме вже наступного року – в оновлений варіант «Літопису ЧПТ» буде вписано ще багато яскравих сторінок з історії Технікуму та його випускників.