ПОРТАЛ
16 січня 2017, 09:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаська новобудова потрапила до п’ятірки найоригінальніших

У кожному місті України є непримітні житлові будинки, відомі як "хрущовки" або "сталінки". Однак упродовж останніх років активно почали "виростати" незвичайні новобудови, що виділяються з-поміж старих будинків і прикрашають інфраструктуру міст.

Черкаська новобудова потрапила до п’ятірки найоригінальніших

Щорічно розростається конкуренція між забудовниками, які намагаються пропонувати цікаві та оригінальні рішення. DOM.RIA.com підготував підбірку найбільш незвичайних новобудов України.

До топової п’ятірки увійшов і житловий комплекс з Черкас, розташований по бульвару Шевченка, 202. Нині його зводять поблизу ТРЦ «Любава».

Новий житловий комплекс по бульвару Шевченка матиме висоту у 25 поверхів. Завдяки ретельно спланованим проекту, забудовникам вдалося з'єднати в цьому будинку затишок і комфорт з сучасними зручностями. Завдяки округлій формі житлового комплексу покупці будуть жити в квартирах, що виходять і на сонячну, і на затемнену сторону. З терас, розташованих на верхніх поверхах будівлі, відкриватиметься чарівний вид на річку Дніпро, центр і околиці міста. На нижніх поверхах будинку будуть розташовуватися магазини, кафе, салон краси, спортзал і багато інших об'єктів інфраструктури. Також тут буде упорядкований, огороджений від сторонніх людей і озеленений дворик для відпочинку і прогулянки з дітьми.