ПОРТАЛ
2 лютого 2017, 16:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащани голосують за тролейбуси

На офіційному порталі міської ради, розпочато збір підписів під петицією про збільшення кількості тролейбусів на маршрутах міста... Створив петицію Дибченко Артур Олексійович, в якій просить міську владу посприяти, що до збільшення кількості тролейбусів на маршрутах з 48 тролейбусів до 60 одиниць як це було до 2010 року.

Черкащани голосують за тролейбуси

Черкасець зазначає що з 2010 року кількість тролейбусів на маршрутах зменшилася а у вихідні взагалі тролейбуси майже не курсують. Він пропонує на кожному з маршрутів додати про 3-4 тролейбуси, зменшивши таким чином інтервал руху, і час очікування на зупинках. Ще одна пропозиція – збільшити кількість тролейбусів, які працюють у вихідні дні.

Загалом подібних петицій зареєстровано декілька і суть і проблематика схожа, пише у соцмережі представник громадської ради при КП «Черкасиелектротранс» Валерій Мироненко. За його словами, проблеми з транспортом зараз неабияк актуальні, і громада і мешканці міста вже втомилися від того що відбувається у місті і як відбувається обслуговування пасажирів.

«На фоні постійних скарг на перевізників, на нестачу тролейбусів, на недотримання графіків руху, на культуру водіїв і кондукторів, мешканці міста все частіше, нагадують владі про ці порушення у ЗМІ… Тому люди вже готові і петиції реєструвати і голосувати за них, щоб хоч якось привернути увагу влади і керівників до цієї проблеми. Можливо після того як петиція збере 250 підписів, влада якось почне реагувати і виправляти ситуацію», - пише він.

Валерій Мироненко також додає, що наразі збільшити кількість тролейбусів на маршрути до 60 одиниць КП «Черкасиелектротранс» не в змозі, адже для цього потрібні додаткові кадри та оновлення рухомого складу підприємства. Проте сподівається що темпи змін , взяті у 2016 році, міська влада продовжить і цьогоріч.