ПОРТАЛ
2 лютого 2017, 17:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На ярмарках вакансій торік знайшли роботу 120 безробітних шполян

Для якісного укомплектування вільних вакансій та підбору відповідного персоналу служба зайнятості спільно з соціальними партнерами та місцевими роботодавцями організовують ярмарки вакансій на підприємствах.

На ярмарках вакансій торік знайшли роботу 120 безробітних шполян

Так, протягом 2016 року фахівцями Шполянського районного центру зайнятості за участю роботодавців ПАТ «Лебединський насінневий завод», районний військовий комісаріат, ПАТ «Миронівська птахофабрика», ПП «Юпітер», ПП «Євробуд-П», ПП «НІК», ФГ «Вікторія» та підприємців Невечеря, Мальчика, Плохути і Сіденко було проведено 6 ярмарків і міні-ярмарків вакансій для 131 безробітного.

В результаті проведених заходів 120 осіб було працевлаштовано на такі посади як: сортувальники готової продукції, водії, продавці продовольчих та непродовольчих товарів, підсобні робітники, прибиральник виробничих приміщень та інші. Також було укладено та виконано 10 договорів на проведення тимчасових робіт за участю безробітних та 3 договори на стажування пошукачів.

Під час проведення ярмарків вакансій всі охочі проконсультувалися з фахівцями центру зайнятості, поспілкувалися з представниками роботодавців, дізналися про послуги служби зайнятості, вільні вакансії на підприємствах та отримали роздатковий матеріал.