ПОРТАЛ
17 лютого 2017, 10:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Керівник ПП «Венд» відзначає ювілей

60-річний ювілей святкує сьогодні директор ПП «Венд», депутат двох скликань Черкаської обласної ради Олександр Романенко.

Керівник ПП «Венд» відзначає ювілей

Всі свої зусилля Олександр Трохимович спрямовує на впровадження інновацій та робить свій вклад у розвиток економіки Черкащини як керівник соціально відповідального підприємства.

Розуміючи масштаби розвитку серцево-судинних хвороб в Україні та переймаючи досвід передових країн світу, ПП «Венд» розпочало виробництво солі, корисної для здоров’я.

Сольові суміші SOLENA, збагачені калієм і мікроелементами, необхідні кожній людині для збалансованого харчування та нормалізації обміну речовин, а особливо – тим, хто має серцево-судинні проблеми, хворим на гіпертонію та цукровий діабет.

Крім того, ПП «Венд» розробляє та впроваджує органічні препарати для сільського господарства.

Як громадський діяч Олександр Романенко опікується дітьми та є засновником і почесним головою відділення «Дитячого фонду України» в Черкаській області. У 2016 році відділення фонду відзначило своє 10 річчя.

Колектив ПП «Венд» вітає Олександра Трохимовича з ювілеєм і щиро бажає міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного щастя та затишку.

Нехай щастить у всіх намірах та задумах!

До вітань приєднується і портал «Діловий регіон»!