ПОРТАЛ
28 лютого 2017, 13:16

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Черкаський автобус» відзначив півсторічний ювілей

У Черкасах привітали ПАТ «Черкаський автобус» з ювілеєм

«Черкаський автобус» відзначив півсторічний ювілей

Привітати відоме у Черкасах і далеко за його межами підприємство з вагомою датою 24 лютого зібрались численні гості, керівництво, трудовий колектив та ветерани заводу.

Слова вдячності за їх багаторічну працю, сумлінність та професійність під час урочистостей висловили присутнім голова керівники області та міста, вручивши колективу почесні відзнаки та грамоти.

Незважаючи на кризу, у цехах ПАТ «Черкаський автобус» робота триває, завод стабільно випускає автобуси і за підсумками 2016 року став лідером автобусобудівної галузі України. Протягом 2015-2016 років підприємство перейшло на випуск нових сучасних автобусів «АТАМАN» моделей А096 - туристичний, А092Н6 - міський, А09216 - міжміський. Нові моделі повністю відповідають європейським стандартам.

На сьогодні виробнича потужність підприємства 3000 автобусів і 1240 вантажних автомобілів в рік.

На підприємстві працює 450 осіб.

Довідково:

Офіційною датою початку роботи підприємства є 19 грудня 1966 року. Саме в цей день, Державна комісія прийняла в експлуатацію Черкаський авторемонтний завод, який входив у підпорядкування Головного управління промислових підприємств Міністерства автомобільного транспорту і шосейних доріг Української РСР. Однак святкові заходи було перенесено на 2017 років.