ПОРТАЛ
7 березня 2017, 09:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Більше двохсот порушень з охорони праці виявила перевірка ВНЗ

Під час перевірки Уманського національного університету садівництва та його структурних підрозділів зафіксували 213 порушень у сфері охорони праці. Для їх усунення було видано 18 обов’язкових до виконання приписів.

Більше двохсот порушень з охорони праці виявила перевірка ВНЗ

Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області провели планову перевірку дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці в Уманському національному університеті садівництва та його структурних підрозділах: Агротехнічному коледжі м. Умань, Тальянківському агротехнічному коледжі, Тальнівському будівельно-економічному коледжі, Шевченківському коледжі, Городищенському коледжі, Чигиринському економіко-правовому коледжі.

Після виявлення значної кількості порушень для керівників навчальних закладів було проведено відповідний семінар. Фахівці управління надали роз’яснення та пропозиції щодо покращення стану охорони праці на робочих та навчальних місцях.

«У зв’язку з виявленими порушеннями ректора та керівників структурних підрозділів попереджено про необхідність негайної зупинки обладнання, що становить загрозу життю працівників (устаткування підвищеної небезпеки). Працівникам, що не пройшли перевірку знань з питань охорони праці та періодичний медичний огляд, заборонено виконувати лісосічні роботи. До керівників структурних підрозділів навчального закладу доведено вимоги про порядок отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки», - зазначив голова комісії, головний державний інспектор Микола Горошко.

За результатами перевірки до адміністративної відповідальності притягнуто дві посадові особи.