ПОРТАЛ
7 березня 2017, 15:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Канівські фіскали запевняють: підприємців у місті не поменшало

Підприємці Канева скаржаться владі на високі податки. За їх словами, таке навантаження призведе до масового закриття підприємницької діяльності. Утім, в податковій підстав для хвилювань не бачать.

Канівські фіскали запевняють: підприємців у місті не поменшало

Як повідомив представник ДФС, наразі такої тенденції не спостерігається.

– Станом на сьогодні 250 підприємців закрили свою справу, 250 нових відкрили, – зазначив під час зустрічі бізнесу з представниками влади податківець Олександр Яременко.

Як інформують у Канівській міськраді, на зустріч завітало близько 200 приватних підприємців міста. Присутні фахівці зосередили увагу аудиторії на змінах в оподаткуванні та здійсненні перевірок.

Чи не найбільше цікавило підприємців, зокрема, єдинників ІІ-ї групи, чи зменшать у Каневі ставки оподаткування. Наразі це 640 грн. (було 278 грн.).

– Питання зменшення ставок єдиного податку неодноразово піднімалося на сесії. Наразі чекаємо роз’яснення від профільних органів. Щойно отримаємо відповідні пояснення, де значиться, що подібні дії не заборонено законодавством, на наступній сесії ж зменшимо ставки, – сказав керуючий справами виконкому В.Святелик.