ПОРТАЛ
22 березня 2017, 12:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Апеляційний суд підтвердив законність штрафу черкаського ОСББ

Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення суду першої інстанції, винесене на користь Управління Держархбудінспекції у Черкаській області. Останнім було накладено штраф на ОСББ у сумі понад 50 тис. грн.

Апеляційний суд підтвердив законність штрафу черкаського ОСББ

Недостовірні дані щодо замовника будівництва виявили фахівці управління у декларації про початок виконання будівельних робіт, поданій ОСББ «Рози 46».

За результатами позапланової перевірки об’єкту «Реконструкція багатоквартирного житлового будинку №46 з добудовами до квартир №1,4,5,8 (м. Черкаси, вул. Гуржіївська, 46) Управлінням скасовано реєстрацію згаданої декларації. Замовника притягнуто до відповідальності та накладено штрафних санкцій на суму 52,2 тис. грн., повідомили у ДАБІ.

Порушником оскаржено рішення ДАБІ у судовому порядку, однак постановою Черкаського окружного адміністративного суду у задоволенні адміністративного позову відмовлено у повному обсязі. Позицію суду першої інстанції та правомірність дій посадових осіб Держархбудінспекції підтверджено також Київським апеляційним адміністративним судом.