ПОРТАЛ
28 липня 2016, 12:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Сьогодні проводять конкурс з оренди приміщення у черкаській стоматполіклініці

Зацікавленим орендарям пропонують частину коридору на 1-му поверсі будівлі Черкаської міської стоматологічної поліклініки по вул. Шевченка, 325. Конкурс відбудеться сьогодні о 15-00 год. в департаменті охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради.

<b>Сьогодні проводять конкурс з оренди приміщення у черкаській стоматполіклініці</b>

Загальна площа приміщення, що пропонується в оренду, становить 7,8 м2, в т.ч. корисна площа – 6,0 м2, площа спільного користування – 1,8м2, йдеться на сайті міськвиконкому.

Основні вимоги щодо умов конкурсу:

- Цільове призначення – роздрібна торгівля виробами медичного (стоматологічного) призначення.

- Найбільший запропонований розмір місячної орендної плати порівняно зі стартовим. Стартовий розмір орендної плати за базовий місяць становить 483,00 грн. з ПДВ.

- Внесення конкурсної застави у розмірі 50 відсотків розміру стартової орендної плати на рахунок КЗ «Черкаська міська стоматологічна поліклініка ЧМР».

Додаткові умови: письмове зобов’язання учасника конкурсу у разі перемоги в конкурсі облаштувати орендоване приміщення кіоском.

Об’єкт передається в оренду на 2 роки 11 місяців.

За додатковою інформацією звертатися в КЗ «Черкаська міська стоматологічна поліклініка ЧМР» за тел. (0472) 32-13-23 (Баракова Наталія Антонівна) або за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченко, 325, каб.29.