ПОРТАЛ
6 вересня 2016, 20:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Нове медичне комунальне підприємство хочуть створити у Черкасах

Проект рішення про створення "Черкаської міської консультативно-діагностичної поліклініки" подали на розгляд міської ради. Депутати мають сказати своє слово на найближчій сесії, повідомляє vikka.ua.

Нове медичне комунальне підприємство хочуть створити у Черкасах

Нове комунальне підприємство планують розташувати в приміщенні, де раніше розміщувався МСЕК на вулиці Чорновола, 9. Причиною для створення комунального некомерційного підприємства стало реформування галузі охорони здоров’я і відкриття в рамках реформи на базах існуючих поліклінік центрів первинної медико-санітарної допомоги. Один з таких центрів міська влада планує створити по вулиці Чорновола, 9.

На думку депутата міської ради від Партії вільних демократів Тараса Коломійця, створення такого центру потрібна річ для розвитку мікрорайону "Припортовий". На його переконання, медичні послуги надаватимуться більш якісно.

- Окрім відкриття центру необхідно ще зробити інфраструктуру: відремонтувати біля майбутнього закладу тротуар та зробити парковку. Але найголовніше змінити ставлення до людей, прибравши ґрати, якими від пацієнтів відгородилися свого часу працівники МСЕКу, – зазначив Тарас Коломієць.