ПОРТАЛ
5 травня 2014, 08:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Система управління якістю уманського "Мегомметру" відповідає вимогам ISO

Система управління якістю уманського "Мегомметру" відповідає вимогам ISO

У квітні поточного року фахівцями Органу з сертифікації систем управління ДП «Черкасистандартметрологія» завершені роботи із сертифікації системи управління якістю ПАТ «Уманський завод «Мегомметр» на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2009, яка була розроблена, впроваджена та вперше сертифікована у 2008 році.

Як повідомили у ДП "Черкасистандартметрологія", сертифікат на систему управління якістю щодо виробництва трансформаторів низької напруги, приладів для вимірювання і контролю напруги, сили струму, опору і потужності без записуючого пристрою зареєстровано у реєстрі Системи сертифікації УкрСЕПРО 24 квітня 2014 р. з терміном дії 5 років.

Довідка

ПАТ «Уманський завод «Мегомметр» заснований 5 березня 1957 року. Більше 50 років підприємство займає вагоме місце на ринку електровимірювальних приладів. Висока якість, технічний та технологічний рівень приладів, що випускаються підприємством, кожний рік відзначаються дипломами українських конкурсів якості, російських галузевих загальнопромислових виставок, а також дипломами якості інших країн СНД.

На сьогодні частка експорту складає більше 50 % від реалізації. Основними покупцями продукції підприємства при постачанні на експорт є: Російська Федерація, Білорусь, Казахстан, Молдова, Болгарія, країни Прибалтики, Монголія.