ПОРТАЛ
4 липня 2014, 17:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Обласна влада підписала меморандум із ПАТ "АЗОТ"

Меморандум про координацію зусиль із метою покращення соціально-економічної ситуації в Черкаському регіоні підписав голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, почесний президент ПАТ "Азот" Валентина Жуковська та голова правління ПАТ "Азот" Віталій Скляров. Цей документ передбачає зміцнення відносин між владою і підприємством у цілому й, зокрема, участь громадськості у здійсненні державної політики, вирішення питання очистки стічних вод та проведення транспортної реформи, результатом якої має стати проведення тендеру на закупку тролейбусів й виведення їх на маршрути, - інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

– Зараз у нас значно більше сподівань на те, що все ж таки цей меморандум буде виконаний, – зауважила почесний президент "Азоту" Валентина Жуковська, пригадуючи підписану із попереднім керівництвом області тристоронню угоду. – Зрештою положення того меморандуму, який був підписаний нами раніше, "Азот" зі свого боку виконав на сто відсотків.

Так, за її словами, зусиллями підприємства відремонтовано палац культури "Дружба народів" у Черкасах, закуплено майже на вісім мільйонів гривень обладнання для центру реабілітації дітей із захворюванням центральної нервової системи в обласній дитячій лікарні та встановлено близько 15-ти дитячих майданчиків. Окрім того, "Азот" узяв шефство над десятьма черкаськими школами.