ПОРТАЛ
6 лютого 2017, 19:47

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Завтра у Черкасах збереться комісія, яка перевіряє якість надання послуг перевізниками

У вівторок, 7 лютого, відбудеться перше засідання нещодавно створеної комісії для перевірки фактів неналежного надання послуг перевізниками та порушення міських пасажирських перевезень.

Завтра у Черкасах збереться комісія, яка перевіряє якість надання послуг перевізниками

На ньому, зокрема, розглянуть отримані скарги від містян на громадський транспорт та ознайомляться з тим, як профільний департамент працює в напрямку поліпшення якості перевезень. На засідання запрошені й самі перевізники, інформують у міській раді.

Нагадаємо, цю комісію створили розпорядженням міського голови Черкас Анатолія Бондаренка за ініціативи секретаря міської ради Олександра Радуцького, який і очолить її.

До складу комісії увійшли заступник міського голови Руслан Сотуленко, перший заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу Олексій Шкіньов, начальник управління транспорту Віталій Москаленко, начальник юридичного управління Анатолій Стойко та дев’ять депутатів міської ради з різних фракцій.

Разом із тим, нині в Черкасах працюватиме ще одна робоча група, яка впродовж лютого перевірятиме перевізників на предмет дотримання ними угод.

Початок заходу об 11.00 в залі засідань міськвиконкому (каб. 206).