ПОРТАЛ
27 березня 2017, 18:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

"Промбуд Індустрія" виграла черговий тендер від комунальників

КП "Соснівська служба утримання будинків" повідомила про намір укласти договір з ТОВ “ПРОМБУД ІНДУСТРІЯ” за результатами проведеного аукціону. Він передбачає закупівлю послуг з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем будинків, що перебувають на балансі комунальників.

"Промбуд Індустрія" виграла черговий тендер від комунальників

Вартість майбутньої угоди – понад 4,1 млн грн.

Під час проведення аукціону найбільш економічно вигідну пропозицію надало ПП "БТК-ЛАД". Проте угоду з комунальниками укладено не було з причин добровільної відмови представників вказаного ПП від її підписання. При цьому пропозиція була на 695 тис грн меншою, аніж у ТОВ «Промбуд Індустрія».

Як відомо, ТОВ "Промбуд Індустрію" пов’язують з депутатом місцевої ради від партії “Батьківщина” Юрієм Тренкіним, повідомляє «ІнфоМІСТ». Керівником підприємства є його помічник, а юридична адреса співпадає з адресою приймальні депутата. Підприємство стало "штатним" підрядником комунальників із Соснівської СУБ торік, коли її очолив ще один висуванець партії “Батьківщина” – Роман Моторний.

За результатами минулого фінансового року ТОВ "Промбуд індустрія" мало договорів з комунальниками на суму близько 7 млн грн.