ПОРТАЛ
23 січня 2017, 10:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Переможці конкурсу «Черкаська якість»: ТОВ „Черкасихліб ЛТД”

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» реалізує інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо детальніше ознайомитися з переможцями конкурсу «Черкаська якість-2016» та їх продукцією. Нагадаємо, що обласна конкурсна комісія, оцінивши представлену виробниками продукцію та послуги, визначила 9 переможців конкурсу.

Товариство з обмеженою відповідальністю „Черкасихліб ЛТД”, м. Черкаси

ТОВ „Черкасихліб ЛТД” є одним з найбільших в Україні виробників хлібобулочних виробів. Підприємство займає 3 місце в Україні за обсягами виробництва та є лідером з упровадження нових технологічних ліній і процесів.

Підприємство пропонує споживачам високоякісну продукцію під ТМ «Формула Смаку». Нині асортимент продукції налічує понад 270 найменувань. Постійне розширення асортиментної лінії, вдосконалення існуючих технологій виробництва та задоволення потреб покупців - пріоритетні напрямки діяльності підприємства.

Відмітимо, що це підприємство вже неодноразово перемагало у Конкурсі "100 кращих товарів України", а його презентація продукції на Національній виставці у м. Київ була однією з кращих.

Інформація про продукцію, що брала участь у конкурсі

Хліб «Миколаївський»

Хліб «Миколаївський» виробляється подовим або формовим. Цей смачний та корисний хліб має продовгувато-овальну форму. Для зручності покупців у продаж хліб надходить упакованим та нарізаним скибочками. Завдяки своїм корисним властивостям, гармонійному смаку та приємному аромату, а також зручній та яскравій упаковці хліб «Миколаївський» знайшов прихильність споживачів не лише в Черкаському регіоні, а й за його межами.

Більше про конкурс у сюжеті «Черкаська якість».