ПОРТАЛ
6 лютого 2017, 16:42

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В Умані у черзі на демонтаж ще 30 МАФів

Аби навести лад на території міста, місцева влада продовжує його очищення від незаконно встановлених тимчасових споруд. Недавній демонтаж у районі паломництва хасидів викликав суспільний резонанс. Втім зупинятися на цьому працівники Інспекції з благоустрою не збираються.

В Умані у черзі на демонтаж ще 30 МАФів

Так в результаті проведених робіт з благоустрою очищено територію міста від 20 самовільно встановлених споруд, ще близько 30 таких на черзі, 70 власників отримали попередження про демонтаж. Отож усі незаконно встановлені на території міста МАФи, паркани, гаражі будуть демонтовані незалежно від того, йдеться про район вулиці Пушкіна, чи про будь-який інший, зазначають в Уманській міській раді.

- Територія міста Умань - територія закону! Всі без винятку, в тому числі й іноземні громадяни, будуть діяти тільки згідно з нормами чинного українського законодавства. Практика минулих десятиліть, коли всі питання вирішувалися дзвінком і влада закривала очі на незаконні дії, своє віджила. Набагато вигіднішим стає вирішити все й одразу в законний спосіб, — підкреслив міський голова Олександр Цебрій під час розширеної наради.