ПОРТАЛ
2 лютого 2017, 15:47

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Переможці конкурсу «Черкаська якість»: ТОВ «Елеваторбуд»

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» реалізує інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо детальніше ознайомитися з переможцями конкурсу «Черкаська якість-2016» та їх продукцією. Нагадаємо, що обласна конкурсна комісія, оцінивши представлену виробниками продукцію та послуги, визначила 9 переможців конкурсу.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Елеваторбуд»

Компанія ТОВ «Елеваторбуд», заснована в 1998 році як будівельна організація, у 2005 році почала розвивати виробництво металопластикових виробів, випускаючи продукцію під торговою маркою «Сучасне Вікно™».

У 2009 році на підприємстві була проведена повна модернізація виробничих приміщень і обладнання. В результаті компанія посіла гідне місце серед регіональних виробників металопластикових вікон та здійснює поставки продукції до споживачів сусідніх областей (Київська, Полтавська, Кіровоградська області).

Металопластикові вироби ТОВ «Елеваторбуд» відповідають встановленим вимогам до показників якості та безпечності заявленої продукції відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.6-15:2011.

Інформація про продукцію, що брала участь у конкурсі

Блоки віконні та дверні з полівінілхлоридного профілю

Блоки віконні та дверні з полівінілхлоридного профілю з одно та двокамерними склопакетами ТМ «Сучасне вікно» приваблюють споживачів дизайном та ергономічністю.

Компанія надає повний цикл послуг від консультації та замірів до доставки готової продукції та монтажу, а також гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування. Продукція ТОВ «Елеваторбуд» має оптимальне співвідношення ціни та якості, що дозволяє задовольнити вимоги клієнтів.

Більше про конкурс у сюжеті «Черкаська якість».