У зв’язку з чисельними запитами операторів ринку харчової продукції ДП «Черкасистандартметрологія» за участю Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, як гостя семінару, 22 лютого проводе науково-практичний семінар.
Тема семінару – «Новітнє харчове законодавство України. Державне регулювання якості та безпечності харчових продуктів. Маркування. Технічний регламент щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку. Система НАССР».
Як розповіли порталу «Діловий регіон» у ДП «Черкасистандартметрологія», навчання складатиметься з теоретичного та практичного блоків. Насамперед учасників ознайомлять зі складом, функціями та повноваженнями Держпродспоживслужби, а також розкажуть про особливості поточних законодавчих та нормативних вимог щодо НАССР.
Практична частина міститиме огляд нових нормативних документів та регламентуючих параметрів безпечності і показників якості харчових продуктів.
Учасники семінару також отримають роз’яснення щодо технічного регламенту товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку. (Постанова КМУ № 1193 від 16.12.2015 р.), а також про категорії засобів вимірювальної техніки, віднесених до сфери законодавчо регульованої метрології.
Повірка та калібрування засобів вимірювальної техніки, що перебувають у експлуатації.
Докладніше ознайомитися з програмою заходу можна
тут. Заповнити заявку на участь у заході можна
тут.
Детальну інформацію щодо семінару можна отримати у відділі стандартизації та інформаційного забезпечення ДП «Черкасистандартметрологія»: 0472 37 15 44, [email protected].