Найголовніше за 27.02.2017
Черкаські підприємці отримали на бізнес-проекти більше 20 млн грн | |
Черкаських харчовиків навчали, як працювати за новими правилами | |
Яким виробникам харчування Ви більше довіряєте? (опитування) |
24 лютого 2017, 07:56
Перекладач
Черкащина посідає друге місце за виробництвом м’яса в Україні
Понад 37 тисяч тонн м’яса у живій вазі виробили в Черкаській області.Такими є підсумки січня.
Контекст:
-
Новини
-
07.02.2017На Черкащині зросло виробництво м’яса
-
26.10.2016Черкащина серед лідерів за виробництвом м'ясних консервів
-
19.10.2016Найдешевше м'ясо продають на Черкащині (інфографіка)
Новини наших партнерів