ПОРТАЛ
27 лютого 2017, 15:48

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські підприємці отримали на бізнес-проекти більше 20 млн грн

З початку роботи програми «КУБ» черкаські підприємці отримали кошти на фінансування старту або розвитку власного бізнесу на суму понад 21 млн грн.

Черкаські підприємці отримали на бізнес-проекти більше 20 млн грн

На сьогодні в Черкаській області подано більше 250 проектів на розвиток власної підприємницької справи. Як показує статистика, найбільше фінансування потребує саме районне підприємництво, інформують у банківській установі.

За словами керівника напрямку активно-пасивних операцій клієнтів МСБ Черкаського ГРУ ПриватБанку Олени Єрмоліної, серед проектів фінансування регіону лідирують магазини продовольчих та непродовольчих товарів.

– Другим за масовою часткою йде фінансування магазинів одягу та взуття. На третьому місці запити на фінансування бізнесу з будівництва та ремонту. Ми отримуємо запити щодо фінансування будь-якого бізнесу, як то закупівля медичного устаткування так й інвестування деревообробних підприємств, - розповідає фахівець.

Звернутися за фінансуванням може будь-хто, в будь-якому відділенні ПриватБанку, або ж самостійно подати заявку на фінансування на сайті kub.pb.ua.