ПОРТАЛ
17 червня 2016, 21:41

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Домашній бізнес: 5 ідей для охочих створити власну справу

Домашній бізнес: 5  ідей для охочих створити власну справу

Домашній бізнес вже дозволив своїм творцям заробити більше 30 мільярдів доларів. Звичайно, організація такого джерела доходу - справа не з легких, але немає нічого неможливого.

Кілька порад для тих, хто хоче залишити основну роботу і мріє організувати свою справу дає Mixstuff. Видання наводить п'ять прикладів того, як звичайні люди, грамотно використавши наявні можливості і застосувавши свої навички та вміння, змогли організувати свій бізнес, який зробив їх мільйонерами.

1. Створіть продукт, який вирішить якусь вашу повсякденну проблему

Кетрін Коло страждала від важких болів в спині через тривалу роботу за столом. Після невдалих спроб знайти прийнятне рішення цієї проблеми, Кетрін разом з дизайнерами розробила пояс, який підтримує хребет. Потім вона представила свій проект на краудфандинговій платформі Kickstarter і залучила близько 1,2 мільйона доларів інвестицій. Сьогодні Кетрін зі свого будинку в Сан-Франциско управляє особистої компанією, що оцінюється в мільйон доларів.

Домогосподарка і мати трьох дітей Келлі Лестер також організувала свій бізнес, зіткнувшись з повсякденного проблемою. Келлі мріяла про швидкий і доступний спосіб упаковки обідів для своїх дітей. Її надихнула ідея японського варіанту упаковки їжі - коробочки «бенто» з декількома відділами, завдяки якій жінка змогла заробити мільйон доларів.

Напевно ви стикалися з проблемами в повсякденному житті - просто тримайте очі і вуха відкритими, адже натхнення може прийти в будь-який момент. Саме особисті проблеми підштовхнули багатьох людей відкрити свою справу, яка згодом стала досить успішною.

2. Визначте свою нішу і створіть власний інтернет-магазин

Чи є у вас розуміння того, що може зацікавити людей в певній товарній категорії? Якщо так, то вам буде цікаво дізнатися про бізнес, організований 30-річним підприємцем Алленом Уолтоном.

Пропрацювавши продавцем камер відеоспостереження в місцевому магазині, Уолтон зміг виявити основні потреби покупців і вирішив організувати свою компанію в сфері обладнання безпеки. Вибравши правильну продукцію і вклавши всього тисячу доларів, Уолтон організував власний інтернет-магазин з продажу прихованих камер.

Знання конкретного сегмента ринку і потреб покупців допоможуть вам створити власний онлайн-магазин. Володіючи базовими технічними знаннями, ви можете розробити свій власний веб-сайт за допомогою безкоштовної програми WooCommerce, а якщо для вас це складно, то можна попросити виконати таку роботу на замовлення.

3. Покращуйте свої навички за допомогою технологій

Ви вже змогли застосувати свої вміння в реальному житті? А якщо сюди ще підключити і знання технологій, то можна охопити набагато більшу аудиторію - адже в реальному житті ми обмежені часом і фізичними можливостями.

Персональний фітнес-тренер Ден Межеріцкій зміг удосконалити свій проект, одночасно використавши свої знання в якості фітнес-інструктора разом з бізнес-системою на основі франчайзингу, яка полягає в платній передачі прав ведення бізнесу. Він створив програмне забезпечення для користувачів, що дозволяє автоматизувати багато функцій.

Завдяки мобільним телефонам Рейчел Чарлупскі змогла перетворити свій бізнес з надання послуг нянь в мережу компаній, де нині працює близько 1500 осіб. До того, як організувати свою справу, дівчина підробляла нянею в готелях в місті Фініксі.

Алісія Шаффер перетворила свій невеликий магазин з продажу пов'язок для волосся та інших аксесуарів ручної роботи в місті Лівермор, Каліфорнія в сайт, що залучає близько мільйона покупців. Використавши можливості торговельного майданчика Etsy і створивши свій особистий онлайн-магазин, Шаффер змогла заробити близько мільйона доларів.

Отже, якщо ви володієте досвідом і знаннями в певній галузі, то технології допоможуть вам охопити ще більшу аудиторію по всьому світу.

4. Створіть свій онлайн-курс

У вас добре виходить навчати інших людей? Цей навик може послужити відмінною базою для організації власної онлайн-школи. Для розміщення і проведення такого навчання в Інтернеті є безліч функцій - якщо ви володієте технічними знаннями, то зможете створити сайт під свій онлайн-курс на базі платформи WordPress з використанням різних програм для керування сайтом.

Наприклад, Джон Ацці і Еліот Арнц в 2014 році заробили більше 1 мільйона доларів завдяки свого навчальному курсу «Розробка додатків для IOS 8» на новій мові програмування Swift. Аналогічним чином Роб Персіваль, колишній учитель математики в середній школі в Кембриджі за рік заробив майже 1 мільйон доларів завдяки розробленим ним курсам з програмування.

В основі популярного і успішного онлайн-курсу лежить чітка націленість на результат - необхідно створити таку навчальну програму, завдяки якій аудиторія зможе заробляти більше і працювати більш ефективно.

5.Опублікуйте свою книгу в електронному форматі

Пройшли ті дні, коли для публікації і просування книг доводилося звертатися до видавців. Сьогодні у вас є можливість опублікувати власну книгу з мінімальними витратами і поширити її серед мільйонів читачів.

Такі компанії, як Amazon Kindle, Goodreads і Kobo Writing Life пропонують своїм користувачам сервіси для створення, розміщення та продажу своїх книг.

Аманда Хокінг, стала популярною завдяки тому, що самостійно опублікувала кілька своїх книг на сайті Amazon і заробила на цьому більше 2 мільйонів доларів. Спочатку її романи були відкинуті усіма видавництвами, в які вона звернулася.

Гай Кавасакі, автор 13 бестселерів, написав практичне керівництво, яке служить відмінним зразком для натхнення на самостійну публікацію електронної книги.

Незалежно від методів вашої роботи, однієї пристрасті, яку ви маєте до своєї справи, буде недостатньо - необхідно довго і наполегливо працювати день у день, постійно вдосконалюватися і прогресувати.

Не слід опускати руки, якщо ви зазнаєте невдачі, а таке може статися, і навіть не один раз. Одного разу у вас все вийде.

Більше ідей у розділі «Бізнес-ідеї».