ПОРТАЛ
13 червня 2014, 16:16

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський «АЗОТ» витратить 1,5 мільйони на оздоровлення працівників

Черкаський «АЗОТ» витратить 1,5 мільйони на оздоровлення працівників

Близько 1,5 мільйона гривень планує витратити в 2014 році ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM на оздоровлення працівників та їхніх дітей.

– Підприємство завжди піклувалося про здоров’я і відпочинок виробничників та їхніх сімей. Закріплені ці положення і в Колективному договорі. Тому, незважаючи на складні часи як для країни, так і для нашої галузі, ми й цього року докладемо максимум зусиль, щоб працівники «Азоту» могли відпочити та оздоровитися, – зазначив голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

– Ми плануємо придбати близько 600 путівок на море, на що витратимо близько 1,3 мільйона гривень. Ще 80 тисяч плануємо витратити на придбання путівок в санаторії, 70 тисяч гривень спрямувати на оздоровлення дітей наших працівників, – розповідає голова профкому ПАТ «АЗОТ» Василь Іванов.

Цього року профком уклав договір з санаторієм «Чайка», що знаходиться в смт. Лазурне Херсонської області. Тут виробничники зможуть не лише відпочити, а й оздоровитися. Сезон відпочинку на морі для азотівців розпочинається з 15 червня, - інформують у прес-центрі ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.

Торік на відпочинок та оздоровлення своїх працівників «АЗОТ» OSTCHEM витратив також близько 1,5 млн. гривень.