ПОРТАЛ
25 липня 2011, 16:14

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Обласна влада працює над відновленням річкових пасажирських перевезень

Обласна влада працює над відновленням річкових пасажирських перевезень

До проведення Євро-2012 планується відбудова річкових вокзалів в Черкасах, Кременчуці, Дніпропетровську, Запоріжжі та Херсоні. Місто Канів Черкаської області увійшло до переліку туристичних об’єктів, цікавих для відвідання іноземцями в період проведення Євро-201, - зазначає прес-служба Черкаської ОДА.

Пріоритетним щодо відвідання іноземними туристами Черкащини визначено маршрут Київ – Тарасова гора (Канів) – Черкаси – Адамівка (Чигирин). Вже в серпні цього року планується, що річкові порти м. Канева та м. Черкаси приймуть перші круїзні пароплави з іноземними туристами. Із залученням туристичних агенцій м. Києва та м. Черкаси розробляється культурно-пізнавальна програма перебування туристів у м. Каневі та м. Черкаси на час стоянки пароплавів.

Ведуться переговори з Державним підприємством «Адміністрація річкових портів» щодо залучення плавзасобів для налагодження сполучення по річці Дніпро шляхом здійснення регулярних пасажирських перевезень за маршрутом Київ – Канів – Черкаси.

Крім того, є попередні домовленості з власниками невеликих пароплавів щодо організації річкових оглядових екскурсій в портах Канів, Черкаси, Адамівка (Чигирин).

За матеріалами:  www.oda.ck.ua