ПОРТАЛ
29 вересня 2016, 10:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаським виробникам пропонують широкий спектр лабораторних випробувань продукції та сировини

Акредитований Національним агентством з акредитації України, Випробувальний центр ДП «Черкасистандартметрологія пропонує співпрацю в галузі лабораторного випробування харчової продукції та продовольчої сировини. Центр має Атестат акредитації міжнародного зразка визнаний Європейською корпорацією з акредитації та Міжнародною асоціацією з акредитації лабораторій, оснащений сучасним обладнанням, яке дає змогу визначати показники якості та безпеки інструментальними методами в прийнятні терміни.

Черкаським виробникам пропонують широкий спектр лабораторних випробувань продукції та сировини

До складу центру входять лабораторії харчової продукції, продовольчої сировини та продукції легкої промисловості; будівельних матеріалів, виробів і конструкцій; технологічного обладнання для промисловості, електропобутових та аналогічних виробів. Підрозділом центру є випробувальна лабораторія харчової продукції та продовольчої сировини м. Умань.

У центрі проводяться випробування харчової продукції та продовольчої сировини, мийних засобів, парфумерно-косметичних виробів, посуду (скляного, керамічного, металевого та з полімерних матеріалів), ґрунтів, речовин хімічних і хімічних продуктів, виробів текстильної та швейної промисловості, засобів індивідуального захисту, шкіри та виробів шкіряних, взуття, виробів гумових та пластмасових, іграшок, виробів медичного призначення, будівельних матеріалів, виробів та конструкцій, обладнання технологічного для харчової промисловості, техніки сільськогосподарської, обладнання металообробного та деревообробного, машин ковальсько-пресових, підйомників, насосів та агрегатів насосних, компресорного обладнання, устаткування холодильного та вентиляційного непобутового, приладів електричних побутових, складників електронних, устаткування освітлювального електричного, інструменту ручного із силовим приводом, інструментів і приладдя медичного та стоматологічного тощо.

Сфера акредитації Випробувального центру містить методи, включені до Переліку референс-методик відбору зразків та їх досліджень (випробувань), що повинні застосовуватись в арбітражних дослідженнях об’єктів санітарних заходів, затвердженого Наказом № 397 від 19.10.2015 Мінагрополітики.

Докладніше ознайомитися з переліком послуг та випробувань, які пропонує Центр можна на сайті ДП «Черкасистандартметрологія».

Контакти: web: http://www.st.ck.ua, e-mail: [email protected]

Заст. директора Швецов Володимир Васильович, e-mail: [email protected], тел. 45-81-57.

Керівник випробувального центру Сотник Світлана Анатоліївна, e-mail: [email protected], тел. 45-30-52.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський