ПОРТАЛ
4 січня 2017, 14:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині проводилися роботи з ліквідації ожеледиці на автошляхах

За інформацією диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, обробка дорожнього покриття автодоріг загального користування для ліквідації ожеледиці та її недопущення проходила ввечері 3 січня та вночі 4 січня у Кам’янському, Канівському, Смілянському, Монастирищенському та Черкаському районах Черкаської області та на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса.

На Черкащині проводилися роботи з ліквідації ожеледиці на автошляхах

Загалом, за добу було використано 41 тонну протиожеледної суміші. Для недопущення ожеледиці, пов’язаної з коливанням добової температури від плюсової вдень до мінусової вночі, піщано-соляною сумішшю було оброблено спуски, підйоми та круті повороти автодоріг за основними напрямками руху.

Упродовж доби у обробці асфальтового покриття на автодорогах області загального користування були задіяні 6 піскорозкидувачів та 5 навантажувачів, у роботах на дорогах були задіяні 15 фахівців, повідомили у прес-службі САД у Черкаській області.

У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.