ПОРТАЛ
11 грудня 2015, 11:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Новітні технології у будівництві презентували в Черкаській ТПП

Новітні енергоефективні й екологічні технології та матеріали для будівництва презентували на тематичній бізнес-зустрічі в ТПП.

<b>Новітні технології у будівництві презентували в Черкаській ТПП</b>

Учасники мали можливість розповісти про свою компанію та свій продукт і дізнатися досвід інших гравців на ринку, налагодити ділові контакти та розширити сферу бізнес-інтересів.

«Цей захід для нас відкрив можливість особисто познайомитися з представниками будівельних компаній Черкас. Ми відкрили для себе нові технології в будівництві і водночас переконалися, що наші нові продукти відповідають сучасним трендам високої енергоефективності», – розповіла порталу «Діловий регіон» старший менеджер із зовнішньоекономічної діяльності компанії «Манеж» Ірина Калашник.

Присутні дізналися, як звести будинок за 28 тисяч доларів, як утеплити помешкання, щоб платити 120 грн. в місяць за опалення, які новітні рішення з’явилися у сфері покрівельних матеріалів та метало-пластикових конструкцій тощо.

«Ми тут у пошуках нових партнерів для того, щоб відкрити можливість для нашої компанії і для наших споживачів отримати більш якісну продукцію. З цією метою ми ведемо зараз переговори з нашими європейськими постачальниками і готуємо тут підґрунтя для роботи», – відзначив засновник компанії «Оскар-груп» Ара Ахтуян.

Спікери були відкриті для діалогу і готові поділитися власними напрацюваннями, зокрема, в освоєнні європейських ринків. «Хочу донести сьогодні для учасників той досвід, який отримав у процесі співпраці з Євросоюзом. Сподіваюся, це допоможе підприємствам, які тут присутні, швидше адаптуватися до нових умов, які нас очікують з 1 січня нового року, коли почне діяти зона вільної торгівлі з ЄС», – сказав директор ТОВ «Ньюлайт» Михайло Сухарєв.

Бізнес-зустріч «Будівництво. Ремонт. Будматеріали» зацікавила ділові кола не лише Черкащини, а й найближчих областей.

«Проведення таких зустрічей, де активні гравці ринку можуть налагодити ділові контакти і розширити сфери своїх інтересів, - один з пріоритетних напрямків нашої діяльності. І такі заходи знаходять усе більшу зацікавленість і ширший відгук серед представників бізнесу», – прокоментував президент Черкаської ТПП Сергій Першин.