ПОРТАЛ
13 грудня 2016, 11:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Переможці конкурсу «Черкаська якість»: ПАТ«Юрія»

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» реалізує інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо детальніше ознайомитися з переможцями конкурсу «Черкаська якість-2016» та їх продукцією. Нагадаємо, що цього року обласна конкурсна комісія, оцінивши представлену виробниками продукцію та послуги, визначила 9 переможців конкурсу.

Публічне акціонерне товариство «Юрія»

Черкаський міський молокозавод, а нині ПАТ «Юрія», має більш ніж 50-ти річну історію і досвід у переробці молока на корисну та смачну молочну продукцію. Молочна продукція поширюється під ТМ «Волошкове поле» через торгові мережі та спеціалізовані магазини.

На підприємстві діє сертифікована система управління якістю на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2009.

Інформація про продукцію, що брала участь у конкурсі

Кефір нежирний 950г та 1500г в упаковці пюр/пак

Продукт має високі харчові, дієтичні та навіть лікувальні властивості. В кефірі зберігається унікальний склад молока – білки, вуглеводи, мінеральні речовини, вітаміни. Спеціально підібрані заквасочні культури надають продукту характерного ніжного кефірного смаку.

Нежирний кефір корисний людям, які страждають від ожиріння, атеросклерозу, мають захворювання печінки, діабет та інші хвороби. Споживачі відзначають приємний смак та корисність зазначеного продукту.

Більше про конкурс у сюжеті «Черкаська якість».