ПОРТАЛ
15 грудня 2016, 16:48

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Виробництво солі на Черкащині назвали «Проривом року»

Черкаський виробник солі ПП «Венд» став лауреатом конкурсу-промоції «Під знаком «Меркурій»-2016. Черкаська торгово-промислова палата як організатор конкурсу відзначила інноваційну ідею виробництва та стрімке входження підприємства на український ринок.

Виробництво солі на Черкащині назвали «Проривом року»

«Для нас важливе таке визнання, оскільки це прияє зростанню довіри до нас як до підприємства і до нашого продукту. Приємно, що нагородження лауреатів та переможців конкурсу стало знаковою подією, яка сприяла об’єднанню черкаського бізнесу. Адже зібралися представники реального сектору економіки і мали нагоду познайомитися, поспілкуватися і знайти спільні інтереси та окреслити перспективи співпраці», – відзначив директор ПП «Венд» Олександр Романенко.

Продукт компанії «Венд» – збагачена мікроелементами сіль зі зниженим умістом натрію – інноваційна не лише для України, а навіть для Європи. І на підприємстві продовжують наукові дослідження, спрямовані на зменшення негативних наслідків, пов’язаних із браком мікроелементів у харчуванні людини.

«Ми хочемо щоб сіль SOLENA, збагачена калієм та мікроелементами, стала цінним продуктом на столі у кожної сім'ї як продукт здорового харчування», – підкреслив Олександр Романенко.