ПОРТАЛ
15 березня 2016, 15:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Польська компанія розвиватиме сільське господарство на Закарпатті

Спецпроект «Досвід регіонів»

Планується створити півтори сотні робочих місць та орендувати півтисячі га сільгоспугідь. Продукцію продаватимуть як в Україні, так і на ринках Європи.

Польська компанія розвиватиме сільське господарство на Закарпатті

Представники польської компанії «Green Factory Holding» Артур Ритель і Мартін Кусьмеровський зустрілися з керівництвом Закарпатської області, щоб обговорити можливість налагодження на Закарпатті виробництва і робочих місць, повідомляють в облдержадміністрації.

Польська компанія працює в сільському господарстві. Її підприємства спеціалізуються на виробництві, перевезенні і дистрибуції свіжих овочів, а також різаних, готових до вживання листових салатів.

«Наша компанія планує створення власної сировинної бази в Україні і крім реалізації продукції на українському ринку, експорт до Польщі, Румунії та Словаччини. Тому ми зацікавлені в оренді як мінімум п'ятисот гектарів сільгоспугідь в Закарпатті», - повідомив Артур Ритель.

За словами бізнесмена, компанія також зацікавлена в пошуку кваліфікованих працівників в області. Півтори сотні закарпатців готові навчити на сучасних підприємствах в Польщі з подальшим працевлаштуванням в краї.

Місцева влада висловила повну підтримку представникам польської компанії.