ПОРТАЛ
12 серпня 2016, 09:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Птахівничу виставку-ярмарок проведуть у Черкасах

26-27 серпня на базі спеціалізованого виставкового комплексу ПрАТ НВО «Прогрес» в м. Черкаси (вул. Онопрієнка, 10) відбудеться виставка-ярмарок домашньої та декоративної птиці, кролів і хутрових звірів.

<b>Птахівничу виставку-ярмарок проведуть у Черкасах</b>

Захід буде проведений Державною дослідною станцією птахівництва НААН, Черкаською дослідною станцією біоресурсів НААН України за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Національної академії аграрних наук України.

Виставка-ярмарок буде цікава представникам племінного птахівництва та дрібного звірівництва, але у першу чергу захід направлений на задоволення потреб фермерів, власників присадибних господарств та колекціонаріїв різних видів та порід птиці (кури, гуси, качки, індики, цесарки, перепели, фазани, страуси, голуби тощо) і дрібних тварин (кролі, нутрії, норки, шиншили тощо). Метою його проведення є сприяння розвитку аграрного сектору, особливо фермерства, шляхом популяризації та поширення вітчизняних порід тварин та птиці; розширення зв’язків між власниками рідкісних та декоративних порід птиці, інформує Аграрний тиждень.

Окрім живої птиці та тварин на виставці буде представлено широкий спектр товарів для птахівництва, кролівництва та хутрового звірівництва і пов’язаних з ними галузей за такими напрямами: кормовиробництво, кормові добавки та інгредієнти, ветеринарні препарати, обладнання.

У рамках цього заходу відбудеться семінар «Актуальні проблеми птахівництва, кролівництва, хутрового звірівництва», організаторами якого стануть висококваліфіковані експерти з міцними професійними зв’язками та багаторічним досвідом роботи у цих галузях. Зокрема співробітниками Державної дослідної станції птахівництва НААН буде проведено ряд навчальних семінарів з питань годівлі, ветеринарії та утримання птиці.

Організатори запрошують усіх охочих стати учасниками або відвідувачами виставки-ярмарку. Програма заходу розрахована на два дні. Детальну інформацію щодо виставкової події у Черкасах можна отримати безпосередньо у організаторів проведення виставки-ярмарку:

- від Державної дослідної станції птахівництва НААН

Тел.: 05747-78-000, факс: (05747) 78-470, моб. 0989344397

e-mail: [email protected], [email protected]

- від Черкаської дослідної станції біоресурсів НААН

Тел.: (0472) 31-40-54, (0472) 31-40-52

e-mail: [email protected]