ПОРТАЛ
4 червня 2015, 13:24

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах стартував показ фільмів просто неба

Переглянути улюблені кінофільми під відкритим небом жителі та гості міста зможуть у Долині троянд, що в Черкасах. Там транслюватимуть художні фільми й спортивні програми. Про це повідомив директор комунального підприємства «Дирекція парків» Микола Бондаренко.

У Черкасах стартував показ фільмів просто неба

За його словами, якщо такий вид дозвілля буде до душі містянам, кінострічки показуватимуть щодня, - зазначають у прес-службі мерії. Попередньо, трансляцію фільмів на свіжому повітрі планують розпочинати о 21.30 вечора. Водночас, зазначає Микола Бондаренко, свої корективи вноситиме й погода.

– На своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» та в групі нашого комунального підприємства проведемо опитування на предмет того, які саме фільми хочуть бачити відвідувачі , – повідомив він.

Також він повідомив, що для безкоштовного перегляду кінострічок бажано мати з собою килимок. Для тих, хто забуде свій дома, там же можна буде орендувати як килимок так і надувний матрац чи навіть надувне крісло. Загалом графіки й точний час показу кінострічок ще уточнюється. Як зазначає Микола Бондаренко, більш детальну інформацію з цього приводу буде оприлюднено на офіційному сайті підприємства.