ПОРТАЛ
13 грудня 2016, 17:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Заслужений експерт-оцінювач ділився досвідом із студентами політехнічного технікуму

Заслужений експерт-оцінювач Володимир Альохін презентував перший том автобіографічної книги «Посеред життя» в Черкаському політехнічному технікумі.

Заслужений експерт-оцінювач ділився досвідом із студентами політехнічного технікуму

Володимир Альохін – випускник технікуму 1962 року за спеціальністю «Електрифікація сільського господарства», який працював на будівництві Євфрадської гідроелектростанції в Сирії, відновлював зруйновані терористами Портсаїдську і Александрійську підстанції в Єгипті, чудом залишився живим після падіння підбитого терористами вертольоту, був керівником регіонального відділу з контролю обладнання, яке надходило на будівництво газопроводу Уренгой – Помари – Ужгород. Тож йому є що розказати і чим поділитися із молодшими колегами – студентами технікуму, майбутніми енергетиками та експертами-оцінювачами.

«Для студентів це можливість здобути досвід не із власних помилок і побачити перспективи – як можна розвиватися у своїй спеціальності та як поєднувати із суміжними. Крім того, це унікальна нагода поспілкуватися із відмінним фахівцем своєї справи», – відзначив директор Черкаського політехнічного технікуму Дмитро Галат.

За його словами, Володимир Альохін свого часу суттєво допоміг при відкритті в технікумі спеціальності «Оціночна діяльність». Завдяки його досвіду та наданій можливості для викладачів пройти цільове стажування в компанії «Альохін і К» вдалося створити міцне підґрунтя для підготовки фахівців в цій галузі.

На зустріч із Володимиром Григоровичем запросили заслужених випускників технікуму – енергетиків, машинобудівників, меліораторів, серед яких Олександр Григорович Одокієнко, Анатолій Миколайович Міщенко, Юрій Марксович Гольдглейд, Анатолій Михайлович Приходько, Андрій Антонович Вовк, Сергій Федосійович Пазинич, Павло Анатолійович Жирний, Василь Андрійович Рубченко та інші, ветеранів – працівників технікуму.